Attractiepark De Waarbeek

Familiepretpark in Hengelo

Attractiepark De Waarbeek opent kinder-adventure klimparcours

Familiepretpark de Waarbeek in Hengelo heeft op 23 mei haar nieuwe attractie, Twekky’s Adventure parcours, geopend. De nieuwe attractie is een parcours op 12 hoge palen, waarop kinderen maar ook volwassenen een veiligheidstuigje aankrijgen en worden gezekerd aan een veiligheidslijn. Vanaf dan volgen ze hoog in de palen een parcours met verschillende hindernissen.

Adventure parcours
“Vorig jaar hebben wij onze bezoekers een enquête afgenomen. Daaruit kwam sterk naar voren dat onze bezoekers een actieve en spannende attractie zouden waarderen”, aldus Joris Bengevoord, directeur van de Waarbeek. “Vandaar dat de keuze voor het Twekky’s Adventure parcours is gevallen.” De Waarbeek is het eerste attractiepark in Nederland waar de attractie in deze vorm te bewonderen is. De leverancier van klimparcours is Action Equipment & Services.

Voor meer informatie over het Adventure Parcours:

pdf icon

 
Infosheet Compact klimpark


Goede seizoensstart
De Waarbeek is goed aan het nieuwe seizoen begonnen, met een verdubbeling van het aantal abonnementhouders. Dat zijn er tot nu toe ruim 6500. Dat is volgens Bengevoort een direct gevolg van de jaarlijkse vernieuwing die het park biedt; zowel in shows als attracties. Op showgebied wordt dit jaar de nieuwe interactieve Magische theater show gepresenteerd door Postbode Pelle. Ook evenementen worden ingezet om het bezoek een impuls te geven. Zo komen er in juni op alle zaterdagen TV helden langs om samen met Twekky een feestje te vieren op het park.

Bezoek van collega-bedrijven ToerNed
Op 17 juni is De Waarbeek het toneel van de uitreiking van de ToerNed Award. ToerNed is een kleine en actieve vereniging van samenwerkende bedrijven in de dagrecreatieve sector. Collega’s combineren deze spannende prijsuitreiking met een werkbezoek aan het bedrijf. Zie ook ons artikel over de drie genomineerden voor de ToerNed Award.

 

Website: www.waarbeek.nl