Grot avontuur

cave fast

Grot avontuur

Uniek grotsysteem voor de vrijetijdssector.

Action Equipment & Services verkoopt vanaf 2014 de artificiële grotsystemen van HangFast op de Benelux markt. Kunstmatige grotsystemen zijn een nieuwe manier om gasten op een veilige en leuke manier speleologie te laten ervaren. De systemen worden vervaardigd uit glasvezel verstrekte polyesterhars en zijn inpasbaar voor vrijwel elke ruimte.

HangFast grotsystemen bieden een spannende beleving voor iedereen. Alle denkbare configuraties kunnen gerealiseerd worden: smalle tunnels, stalactieten, schachten, blokvelden, etc. Diverse nooduitgangen creëren een veilige omgeving met ontsnappingsmogelijkheden voor gebruikers die het even niet zien zitten. De grotsystemen zijn in principe schoon, droog en kunnen gewoon op het vloeroppervlak geplaatst worden. Naar wens gethematiseerd en eventueel voorzien van licht- en geluidseffecten. Op deze manier is het product uitermate geschikt voor FEC’s, indoorspeeltuinen, outdoorbedrijven, recreatie- of bungalowparken e.d.

cave fast insideArtificiële grotsystemen van HangFast zijn budgetvriendelijk en verkrijgbaar in drie varianten. Het modulaire CaveFast systeem is de meest prijsgunstige optie. Dit zijn standaard modules waarmee, in een oogwenk ontelbare configuraties samengesteld kunnen worden. De Container Cave is een kant en klare oplossing die direct op locatie kan worden geplaatst. Uiteraard bestaat ook de optie om een grotsystemen volledig op maat te ontwerpen.

Tijdens de verkiezing van de PleisureWorld Noviteiten Award 2014 mocht GrotAvontuur de 2e prijs in ontvangst nemen.

cave fast inside2Uit het juryrapport:
De jury dicht ook dit ‘Grotavontuur’ een zonnige toekomst toe. Dat heeft vooral te maken met de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding in combinatie met de schaalbaarheid van het product. Op het belangrijke punt van ‘vernieuwing’ heeft de jury onderling wel enige discussie gevoerd: “Er zijn al wel speeltoestellen die gebruik maken van buizen of ondergronds gangenstelsel om doorheen te klauteren. De vorm van ‘grotavontuur’, geheel gethematiseerd in een speleologie-sfeer, was wel een nieuwe aanvulling.”

De mate van uitwerking is een bijzonder sterk punt van dit ontwerp. Dat blijkt wel uit de grote keuze aan modules die beschikbaar is en ook een variant waarmee de klimattractie makkelijk vervoerd kan worden. Ook een combinatie met een bestaande (klim)attractie is makkelijk te maken. Kortom; dit product is klaar om snel te worden ingezet in een creatieve speelomgeving.

pdf icon
Infosheet - CaveFast

pdf icon
Infosheet - TrailerCave

 


Website: www.hangfastclimbing.co.uk