TRUBLUE Auto Belay

trublue auto belay

TRUBLUE Auto Belay

De TruBlue Autobelay is ontworpen met een gepatenteerde, zelfregulerende magnetische remtechnologie (eddy current magnetic braking technology). De remweerstand past zich automatisch aan het gewicht van de klimmer. Dit staat garant voor een rustige afdaling en een comfortabele landing.

De TruBlue Autobelay kan eenvoudig en veilig worden bediend door het personeel, er is slechts een korte instructie nodig. De personele inzet wordt hierdoor beperkt waardoor de investering zichzelf snel terug verdiend. Een TruBlue Autobelay biedt een hoge doorvoersnelheid en lage operationele kosten aan exploitanten van pretparken, familie-entertainment centers, avonturenparken, winkelcentra, resorts, touwenparcoursen en meer.

TRUBLUE biedt een aantal unieke voordelen t.o.v. andere apparaten:

  • Volledig zelfregelend magnetisch remsysteem; de remweerstand past zich automatisch aan het gewicht van de klimmer
  • Alleen de TruBlue Auto Belay is specifiek voor dit doel ontworpen en voldoet aan de strengste internationale veiligheidsnormen
  • Nauwelijks slijtage van essentiële onderdelen = lage onderhoudskosten en operationele kosten

De TruBlue is leverbaar tot maximaal 12 meter hoogte of maximaal 20 meter (XL). Infomeer naar de mogelijkheden.

pdf icon
Folder - TRUBLUE Auto Belay

Website: www.autobelay.com.

pdf icon
Catalogus

 

 

Halfautomatische touwrem

brakesysAES is exclusief leverancier van de TopStop/BrakeSys touwrem. Dit apparaat minimaliseert de kracht, die de klimmer op de zekeraar uitoefent. Op deze manier kan een licht persoon een zwaardere klimmer met gemak zekeren. Tevens wordt de personele inzet efficiënter. Meer info vindt u hier. 

Website: www.versys-gmbh.de.