CrazyClimb

crazy climb

CrazyClimb

CrazyClimb is indoor klimmen met een twist! Het is grappig, vreemd, uitdagend en vooral een leuk fun-climbing concept.
De kleurrijke klimchallenges van CrazyClimb zorgen voor een unieke klim-experience. Elke challenge biedt weer een andere uitdaging. CrazyClimb bied een zeer interessant alternatief voor traditionele klimwanden of een innovatieve manier om extra inkomsten genereren bij een bestaande klimfaciliteit.

Geconstrueerd als een op maat gemaakt modulair systeem, kan CrazyClimb worden aangepast aan elke grootte van gebouw of inrichting. Het concept is levensvatbaar buiten de geijkte muren van een traditioneel klimcentrum zoals in winkelcentra, indoor speelvoorzieningen of Family entertainment centra.

In tegenstelling tot traditionele indoor klimfaciliteiten zijn voor deelname aan CrazyClimb geen bijzondere ervaring of gespecialiseerde opleiding vereist. Door de volledig geautomatiseerde TruBlue Auto Belay Systems is er geen ingewikkeld systeem van touwbeveiliging noodzakelijk. Deze autobelays beveiligen de deelnemers automatisch naar boven en naar beneden. Tijdens de klim kan de deelnemer vanaf elke hoogte comfortabel naar beneden zakken. Iedereen kan op deze manier optimaal genieten van de klimbeleving.

Crazy Climb in Nederland?

In december 2014 is de eerste CrazyClimb geïnstalleerd bij SkyZone in Doetichchem.
Website: www.rozengaarde.nl


pdf icon
Brochure - CrazyClimb

Website: www.beaconclimbing.com