Boogschieten

boogschieten

Boogschieten

Action Equipment & Services (AES) is vooraanstaand leverancier van boogschietbenodigdheden voor de professionele eindgebruiker op het gebeid van Outdoor, Adventure en Leisure.

De jarenlange ervaring van AES staat garant voor een onafhankelijk en deskundig advies. Wij voeren een uitgekiend assortiment van kwalitatief hoogwaardig boogschietmateriaal dat nauwkeurig is afgestemd op uw doelgroep.

Ons aanbod reikt van handbogen tot pijlen, van pezen tot veertjes, van kruisbogen tot blaaspijpen. Door ons groot inkoopvolume zijn wij in staat om de meest scherpe zakelijke tarieven van Nederland te hanteren.

Boogschietshop.nl

Via Boogschietshop.nl bieden wij een one-stop-shopping formule voor al uw boogschietmateriaal. Met een paar muisklikken kunt u snel en makkelijk online bestellen. Duidelijkheid staat bij ons voorop. Goede specificaties, heldere foto's , betrouwbare levering en betaling via iDEAL. Dat maakt ons snel, goedkoop en simpel met een hoge kwaliteit van dienstverlening. Als zakelijke gebruiker heeft u, na inloggen op boogschietshop.nl toegang tot het scherpst geprijsde assortiment van Nederland.

Voor vragen, opmerkingen of het plaatsen van een bestelling zijn wij u graag van dienst.

Direct naar Boogschietshop.nl


Advies op maat of een complete boogschietbaan?

Heeft u specifieke wensen of overweegt u de aanleg van een handboogbaan? Als specialist gaat AES altijd op zoek naar een gepaste oplossing. Wij hebben reeds diverse handboogbanen in binnen- en buitenland mogen aanleggen. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de meeste actuele wet- en regelgeving kunnen wij u adviseren bij de aanleg van zowel indoor- als outdoor banen. Tevens kunnen wij zorgdragen voor de complete lay-out, levering en plaatsing. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

boogschietshop

 

Nieuwe interactieve boogschiet spelvorm: Arrow Battle

arrow battleArrow Battle is een combinatie van intensiteit en spanning die je ook ervaart bij het spelen van trefbal of paintball. In tegenstelling tot paintball levert Arrow Battle geen blauwen plekken op, maar geeft wel dezelfde spelbeleving. Arrow Battle is een spel met echte bogen en speciale veiligeheidspijlen pijlen met een zachte punt. De teams strijden om de overwinning door als eerste alle 5 de doelen uit de target van de tegenstander te schieten of alle tegenstanders te raken.

Twee teams, bestaande uit min. 5 spelers elk spelen tegenover elkaar, gescheiden door een “veilige zone”. Elk team heeft een zogenaamd “5-spot doelschijf”. De (opblaasbare) bunkers op beide speelhelften dagen de spelers uit om strategisch te bewegen en ervoor te zorgen dat niet wordt geraakt. Het spel kan op 3 manieren eindigen:

  • Alle leden van het andere team zijn geraakt / uitgeschakeld
  • Alle “5-spots” van de doelschijf van de tegenstander zijn geëlimineerd (er uit geschoten)
  • Een vooraf gestelde tijdslimiet wordt overschreden (het team met de minste “spots” uit de doelschijf is winnaar)


Neem contact op voor meer informatie.