Sport & recreatie materiaal

aes buitensport materiaal

Buitensport & recreatie materiaal

Een gespecialiseerd assortiment voor buitensport en recreatie doeleinden. AES levert aan actieve organisaties en onderwijsinstellingen op het gebeid van Outdoor, Adventure en Leisure in Nederland en België. Onze jarenlange ervaring staat garant voor een onafhankelijk en deskundig advies. Wij zijn niet gebonden aan bepaalde merken maar voeren een uitgekiend assortiment van kwalitatief hoogwaardig materiaal dat nauwkeurig is afgestemd op uw doelgroep en gebruik. Graag adviseren wij u bij het maken van de juiste materiaalkeuze voor een veilige uitvoering van uw activiteit.

climbing gearAction Equipment & Services levert een ruim assortiment van de meest gebruikte materialen. Ons aanbod reikt van handboog materiaal, touwproducten, bergsport- en (boom)klimmateriaal, klimgrepen, hoofdlampen, kompassen en kleding voor uw instructeurs. Door ons groot inkoopvolume zijn wij in staat om scherpe, zakelijke tarieven te hanteren.

Enkele voorbeelden van onze merken zijn:

  • Petzl – klimmateriaal en gordels
  • Aventure Verticale – specifieke gordels voor klimmen, speleo, canyoning en touwparcoursen
  • Osm’ose – klimgrepen
  • Fixe – klimhardware en topzekeringen
  • Millet – professionele en kwalitatief hoogwaardige buitensport-(bedrijfs)kleding
  • SkyloTec – professionele valbeveiliging en werken op hoogte
  • EscalArbre – boomklimsets, monkeyclimbing sets
  • Lowa – (veiligheids)schoenen


climbing gear3Naast bovenstaande merken en ons “standaard” assortiment verzorgen wij ook maatwerk. Bent u op zoek naar een specifiek product of oplossing, wij adviseren u graag.

Standaard assortiment

Neem contact op voor advies en een overzicht van de actuele voorraad en de bijbehorende prijslijsten.

 

Bedrijfskleding

MILLET softshell jack met bedrijfslogoProfessionele uitstraling door bedrijfskleding en schoeisel. Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardige bedrijfskleding voor uw personeel en/of instructeurs? AES is exclusieve dealer van het topmerk MILLET voor de professionele en zakelijke gebruiker. Het assortiment bestaat o.a. uit Gore-Tex kleding, sofshells, fleeces, rugzakken, schoenen en slaapzakken. Voor professionele werkschoenen leveren wij exclusief veiligheidsschoenen van het topmerk LOWA.

Voor een eerste indruk van de MILLET collectie kunt u kijken op: www.millet-mountain.com

Voor een overzicht van de LOWA werkschoenen kunt u kijken op: www.lowa.nl

Neem contact op voor advies en een overzicht van de actuele voorraad en de bijbehorende prijslijsten.