QuickJump - Vrije val

quick jump top

QuickJump

Adrenalinekick met Quickjump; de vrije-val simulator

Met de introductie van het QuickJump vrije val apparaat, biedt Action Equipment & Services professionele recreatiebedrijven de optie om een speciale beleving aan gasten te bieden. Het is een product dat uitstekend past bij recreatiebedrijven met een avontuurlijk aanbod.

Veilig, betrouwbaar en toegankelijk

Je hoeft niet meer uit een vliegtuig te springen of met een elastiek om je enkels van een brug te springen om de ervaring van een vrije val te hebben. In plaats daarvan kunnen mensen deze unieke ervaring opdoen met de QuickJump. Het apparaat geeft springers de sensatie van een “vrije val” terwijl ze veilig en gecontroleerd op de grond landen.

quick jump womenHet QuickJump vrije val apparaat gebruikt de gepatenteerde magnetische remtechnologie (eddy current magnetic braking technology) om te zorgen voor een spannende ‘vrije val’ ervaring. De QuickJump kan worden gebruikt in een verscheidenheid van toepassingen, zoals een sprong van een platform sprong of een vertrouwenssprong (Leap of Faith).

Snelle terugverdientijd

De QuickJump is een spannende inkomsten-genererende attractie. De QuickJump rolt automatisch snel en veilig terug, waardoor er een veel hogere doorvoersnelheid ontstaat dan andere vrije val apparaten. De gunstige aanschafprijs en de lage onderhouds- en operationele kosten zorgen voor een zeer snelle terugverdientijd.

De QuickJump kan eenvoudig en veilig worden bediend door het personeel, er is slechts een korte instructie nodig. Deze unieke beleving zorgt voor meer bezoekers waardoor de investering zichzelf snel terug verdiend. De QuickJump biedt een hoge doorvoersnelheid en lage operationele kosten aan exploitanten van pretparken, familie-entertainment centers, avonturenparken, winkelcentra, resorts, touwenparcoursen en meer.

Unieke beleving voor uw klanten

De unieke vrije-val simulator is de nieuwste trend in de vrijetijd- en adventure-markt. Dit apparaat geeft het ware vrije val gevoel, de magnetische remtechnologie staat garant voor een veilige en snelle afdaling, waarbij de gebruiker het echte “maag gevoel” krijgt zoals in een kermisattractie.

De technologie is uitgebreid getest, is veilig en vereist weinig onderhoud. De maximale doorvoersnelheid op de standaard QuickJump is 1 persoon elke 40 seconden, oftewel 90 personen per uur.

Diverse uitvoeringen

De QuickJump is leverbaar tot maximaal 12 meter hoogte of maximaal 20 meter (XL). De adrenalinekick kan nog worden verhoogd door toepassing van een zogenaamd “RipCord”. Informeer naar de mogelijkheden.

pdf icon
Folder - QuickJump

Website: www.freefalldevice.com

pdf icon
Catalogus

 

 

FlightLine

Voor diegene die op zoek is naar de ultieme “Free-Fall” kick is er de FlightLine

Website: www.flightlineride.com